Ντεμπούτο για Κούτσια! Η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αλλαγή δεδομένων με Γιαννούλη







Ο ΠΑΟΚ θα κάνει προσπάθεια να κρατήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη στην Τούμπα με καλύτερους οικονομικά όρους και με μεγαλύτερη ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του.



Ο Αμπέλ Φερέιρα ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Μπενφίκα. "Εγώ θα προσπαθήσω να πείσω τον παίκτη και τον κ. Σαββίδη να μείνει μαζί μας μέχρι το τέλος της σεζόν", είπε ο Πορτογάλος τεχνικός εκφράζοντας την αγωνία του να έχει το Δημήτρη Γιαννούλη στην φετινή σεζόν που έχει ξεκινήσει με την μεγάλη φιλοδοξία της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.


Όλα δείχνουν ότι τουλάχιστον τον Ιβάν Σαββίδη δεν θα χρειαστεί να να προσπαθήσει πολύ για να τον πείσει να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να μείνει ο Γιαννούλης στην Τούμπα. Κι αυτό διότι φαίνεται να είναι δεδομένη η απόφαση της οικογένειας Σαββίδη και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ όχι μόνο να μην αποδεχθεί προτάσεις για τον νεαρό ακραίο αμυντικό αλλά και να κρατήσει τον ίδιο ποδοσφαιριστή στην Τούμπα ευχαριστημένο και χωρίς να έχει στο μυαλό του μια μεταγραφή, τουλάχιστον άμεσα, για το εξωτερικό.

Για να το καταφέρει, θα κληθεί ο ποδοσφαιριστής να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του, με καλύτερους οικονομικά όρους και παράλληλη αύξηση της ρήτρας που αυτή τη στιγμή φτάνει στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να του προταθεί ακόμη και διπλασιασμός στις αποδοχές του, που τη δεδομένη στιγμή του είναι στις 300.000 ευρώ.


Photo Credits: Eurokinissi

https://www.sport24.gr/football/omades/Paok/paok-allagh-dedomenwn-me-giannoulh.5752760.html

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου