Ντεμπούτο για Κούτσια! Η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

«Θα πάρει εκδίκηση ο Ζίβκοβιτς;» Οι Πορτογάλοι βάζουν στο επίκεντρο τον παίκτη του ΠΑΟΚ





Ο Σέρβος ετοιμάζεται να τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής στο γήπεδο της Τούμπας ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη νίκη του Δικεφάλου με 1-0 επί της ΑΕΛ για την πρεμιέρα της Super League.

Οι ασπρόμαυροι έχουν στρέψει την προσοχή τους πλέον στο νοκ άουτ ματς της Τρίτης με την Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τους Πορτογάλους να βάζουν στο επίκεντρο τον Ζίβκοβιτς, αφού θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα.

Γι' αυτό το λόγο και η O' Jogo σε δημοσίευμα της, αναρωτιέται εάν ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα πάρει... εκδίκηση από τους «αετούς», όπως κάτι αντίστοιχο συνέβη με τους Ταλίσκα και Μάξι Περέιρα στο παρελθόν.

Ο Ταλίσκα όταν «συνάντησε» ως αντίπαλος την Μπενφίκα σε παιχνίδι για το Europa League το 2016 ήταν εκ των κορυφαίων για την Μπεσίκτας σε ένα παιχνίδι που είχε λήξει ισόπαλο 3-3.

Από την άλλη πλευρά ο Περέιρα όταν δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του με την Μπενφίκα κατέληξε στην Πόρτο και κατάφερε να πανηγυρίσει αρκετές νίκες απέναντι στην πρώην ομάδα του.
https://www.paok24.com/podosfairo/156396/tha-parei-ekdikisi-o-zivkovits

Σχόλια

  1. το αρχει διττο Ταγγαρης μενω, και ο διευθυντης του https://www.presidence.pf/ περιττων Αιτης vs Paschalis Kamora med.uoa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. savvidi.ru λοιποι επιφανεις Ρωσοι - λεπ Ρωσοι vs Πασχαλη Καμορα nytimes.com 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. uoa.gr λευτερια. λευτερια, στης νηπυτιας τα ξεφτερια lesxi.uoa.gr ειναι δυνατον μην κριθει ανεπιθυμητη η Ελλας, τo EKΠΑ, tovima,gr, και η Καληθεα  απο τα thepressproject,gr, skai.gr and so on;  en.uoa.gr ελλ|α⟩ς vs H|α⟩ aka Recep Tayyip Erdogan nytimes.com 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειδικα τον paokfc.gr τον εχουν για φτυσιμο - μια και ουτε ο paokfc.gr noiazetai

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου