Ντεμπούτο για Κούτσια! Η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Έτσι θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο






Μετά την Λάρισα ο ΠΑΟΚ θέλει να κάμψει και την αντίσταση του Ατρομήτου (στις 19:00 η ώρα έναρξης σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) για να ζευγαρώσει τις νίκες του στο Πρωτάθλημα. Ο Φερέιρα ανακοίνωσε αποστολή με 20 παίκτες, στην οποία δεν συμμετέχει ο Μάτος, ο Ζαμπά, ο Ρέι, ο Τσιγγάρας και οι Ντόουγκλας και Ροντρίγκο. Για πρώτη φορά συμμετέχει ο 21χρονος Νορβηγός Νίλσεν Περέιρα, ενώ στην 20άδα συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός Βρακάς. Ο Πορτογάλος προπονητής, ζήτησε από τους παίκτες του να παραμείνουν προσηλωμένοι στον στόχο, να πετύχουν μία ακόμη νίκη και στη συνέχεια να αφοσιωθούν στην προετοιμασία για τον μεγάλο ευρωπαϊκό αγώνα με την Κράσνονταρ.
Ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα σε γήπεδο και γυμναστήριο προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ματς με τη Μπεσίκτας.


Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα και σε αυτή βρίσκεται και το όνομα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Άντριαν Νίλσεν Περέιρα.

Για τον ΠΑΟΚ η ενδεκάδα θα έχει λογικά δύο διαφοροποιήσεις σε σχέση με εκείνη που άρχισε το ματς με την Μπενφίκα. Ο Μπίσεσβαρ θα πάρει τη θέση του Κρέσπο και τον ρόλο που είχε στη δεξιά πτέρυγα και στην πρεμιέρα με την ΑΕΛ, ενώ ο Σφιντέρσκι θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης αντί του Άκπομ.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Πέλκας.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Γούτας, Στρούγγης, Γκάλο, Κυβρακίδης, Σόλομον, Ούμπιδες, Τομάσεβιτς, Αγκάγιεφ, Ραμπέγιο, Μανούσος.

https://www.metrosport.gr/etsi-tha-paroysiastei-o-paok-kontra-ston-atromito-287234

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου