Ντεμπούτο για Κούτσια! Η πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

«Ανοίγει ξανά ο διάλογος για Γιαννούλη - Τόσα δίνει η Αταλάντα, πόσα ζητά ο ΠΑΟΚ»






Η σημερινή (15/09) έκδοση της ιταλικής «Gazzetta Dello Sport» φιλοξενεί άρθρο με ρεπορτάζ γύρω από το ενδιαφέρον της Αταλάντα για τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ, καθώς και την πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο συλλόγων.


Όπως προκύπτει από το ιταλικό ρεπορτάζ τόσο το βράδυ της Δευτέρας (14/09) όσο και το πρωί της Τρίτης (15/09), η υπόθεση Αταλάντα - Γιαννούλη αναθερμαίνεται, με τους Ιταλούς να κινούνται ξανά για την απόκτηση του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ.


Μετά το δημοσίευμα του Τζιανλουίτζι Λονγκάρι, στο οποίο ο Ιταλός δημοσιογράφος μιλά για πρόταση της Αταλάντα ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ και αναμονή από πλευράς ΠΑΟΚ, ώστε να τελειώσει πρώτα η αναμέτρηση με την Μπενφίκα και κατόπιν να ληφθούν αποφάσεις, τώρα και η εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport» φιλοξενεί σχετικό θέμα στην έκδοση της Τρίτης.




Με τίτλο «Η Αταλάντα στο κυνήγι ενός μπακ-απ για τον Γκόζενς - Υπάρχει και το ελληνικό παράδειγμα, αυτό του Γιαννούλη», οι Ιταλοί φέρνουν την υπόθεση και πάλι στο προσκήνιο. «Άνοιξε και πάλι ο διάλογος για τον διεθνή αριστερό μπακ», αναφέρει η «Gazzetta Dello Sport», που εντός του άρθρου εξηγεί πως η πρόταση της Αταλάντα κυμαίνεται μεταξύ 5-6 εκατομμυρίων ευρώ, την ώρα που ο ΠΑΟΚ ζητά περί τα 7εκ.



Τόσο για τον Δικέφαλο όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, προέχει βέβαια η αποψινή (15/09) αναμέτρηση κόντρα στην Μπενφίκα με στόχο την πρόκριση στα play-off του Champions League. Επομένως, αν τελικά υπάρχουν «χειροπιαστές» εξελίξεις στην υπόθεση Αταλάντα - Γιαννούλη, αυτές θα προκύψουν μετά το πέρας του σπουδαίου αυτού αγώνα.

https://www.sdna.gr/podosfairo/758630_anoigei-xana-o-dialogos-gia-giannoyli-tosa-dinei-i-atalanta-posa-zita-o-paok

Σχόλια